Politika privatnosti

OM AN TV Slobodan Stanojević s.p.

U OM AN-u, dostupnom https://om-an.si, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca/kupaca. Dokument Politike privatnosti sadrži tipove informacija koje OM AN prikuplja i zapisuje i način na koji ga koristimo.

 Ukoliko imate dodatnih pitanja ili Vam je potrebno više informacija o našoj politici privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate.

 Ova politika privatnosti se odnosi samo na naše aktivnosti na mreži i odnosi se na posetioce naše web stranice u vezi sa informacijama koje su podelili i/ili prikupili u OM AN-u. Ove smernice se ne primenjuju na informacije prikupljene van mreže ili preko kanala koji nisu ove web stranice.

Saglasnost

Korišćenjem našee web stranice,smatraće se da se slažete sa našom politikom i njenim uslovima.

Podaci koje prikupljamo

Lični podaci koje tražimo da dostavite i razlozi zbog kojih ih zahtevamo biće Vam objašnjeni na sajtu prilikom zahteva da dostavite svoje lične podatke.

 Ukoliko nas direktno kontaktirate, možemo dobiti dodatne informacije o Vama, kao što su Vaše ime, e-adresa, broj telefona, sadržaj poruke i/ili prilozi koje nam možete poslati, kao i sve druge informacije koje nam možete pružiti.

 Kada se registrujete za nalog, možemo da zahtevamo Vaše kontakt informacije, uključujući informacije kao što su ime, ime kompanije, adresa, adresa fakturisanja, e-adresa i broj telefona.

Neki proizvodi, kao što su Centralna piramida i lična zaštita, zahtevaju neke dodatne informacije potrebne da bi naš proizvod ispravno funkcionisao. Ova dodatna informacija je lokacija kuće, ime i prezime, devojačko prezime majke i ime i datum rođenja majke. Ove informacije će biti vidljive na porudžbini i biće napisane i nalepljene na proizvodu. Ove informacije će biti namenjene isključivo u svrhu programiranja proizvoda.

Načini prikupljanja podataka o ličnosti

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

 • Obezbeđivanje, upravljanje i održavanje našeg web stranice,
 • poboljšavanje, prilagođavanje i proširivanje naše web stranice,
 • razumevanje i analiza načina na koji koristite našu web stranicu
 • razvoj novih proizvoda, usluga, funkcija i funkcionalnosti,
 • komunikaciju sa Vama, uključujući korisnički servis, kako bismo Vam pružili ispravke i druge informacije u vezi sa web stranicom i u svrhe marketinga i promocije,
 • slanje e-pošte,
 • da biste otkrili i sprečili prevaru.

Čuvanje datoteka evidencije

OM AN prati standardni proces korišćenja datoteka evidencije. Ove datoteke beleže posetioce kada posećuju web stranice. Sve kompanije domaćini to rade i deo su analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama evidencije uključuju adrese Internet protokola (IP), tip pregledača, dobavljača Internet usluga (ISP), datum i vreme, referentne/izlazne stranice i verovatno broj klikova. One nisu povezane ni sa kakvim ličnim podacima. Svrha informacija je da analizira trendove, upravlja web stranicom, prati kretanje korisnika na stranicii prikuplja demografske informacije.

Kolačići in web monitori

Kao i svaka druga web stranica, OM AN koristi kolačiće. Ovi kolačići se koriste za skladištenje informacija, uključujući željene postavke posetilaca i stranica na web stranici kojima je posetilac pristupio ili posetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice u skladu sa tipom pregledača posetilaca i/ili drugim informacijama.

Politika privatnosti partnera za oglaševanje

Ovde možete videti Politiku privatnosti za svakog od OM AN-ovih partnera za oglašavanje.

Oglasni serveri ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili veb svetionici koji se koriste u njihovim oglasima i linkovima koji se pojavljuju na OM AN-u, a koji se šalju direktno u pregledače korisnika. Kada se to dogodi, oni će automatski primiti vašu IP adresu. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za prilagođavanje reklamnog sadržaja koji vidite na sajtovima koje posećujete.OM AN nema pristup ili nadzor kolačića koje upotrebljava treća osoba.

Politika trećih strana

OM AN smernice privatnosti se ne primenjuju na druge oglašivače ili web stranice. Stoga Vam savetujemo da za detaljnije informacije pročitate relevantne smernice privatnosti servera za oglašavanje nezavisnih proizvođača. To može da uključuje njihove prakse i uputstva o tome kako onemogućiti određene opcije.

 Kolačiće možete onemogućiti putem pojedinačnih opcija pregledača. Ako želite da saznate detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim web pregledačima, možete ih pronaći na relevantnim web stranicama pregledača.

CCPA prava na privatnost (nemojte prodavati moje lične podatke)

Prema CCPA, potrošači imaju, između ostalog, pravo da:

 •  Zahtevaju od kompanije koja prikuplja lične podatke potrošača da otkrije kategorije i određene delove ličnih informacija koje je kompanija prikupila o potrošačima.
 • Zahtevaju da kompanija izbriše sve lične informacije o potrošačima koje je kompanija prikupila.
 • Zahtevaju da kompanija koja prodaje lične podatke potrošača ne prodaje lične podatke potrošača.
 • U slučaju da uputite ovakav zahtev, imamo rok od mesec dana da odgovorimo. Ukoliko želite da ostvarite bilo koje od ovih prava, molimo Vas da nas kontaktirate.

 

GDPR Prava an zaštitu podataka

Želimo da se uverimo da ste potpuno svesni svih Vaših prava na zaštitu podataka o ličnosti. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

 •  Pravo pristupa – Imate pravo da zahtevate kopije vaših ličnih podataka. Za ovu uslugu može se naplatiti mala naknada.
 • Pravo na ispravljanje – imate pravo da zahtevate da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netačne. Takođe imate pravo da zatražite da dopunimo informacije koje smatrate nepotpunim.
 • Pravo na brisanje – imate pravo da zahtevate da izbrišemo Vaše lične podatke pod određenim uslovima.
 • Pravo na ograničavanje obrade – imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka pod određenim uslovima.
 • Pravo na prigovor na obradu – pod određenim uslovima imate pravo da se usprotivite našoj obradi vaših ličnih podataka.
 • Pravo na prenosivost podataka – imate pravo da zahtevate da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili direktno Vama pod određenim uslovima.

U slučaju da uputite ovakav zahtev, imamo rok od mesec dana da odgovorimo.. Kontaktirajte nas ako želite da ostvarite bilo koje od ovih prava.

Informacije o deci i maloletnim licima

Drugi deo našeg prioriteta je zaštita dece dok koristimo internet. Roditelji i staratelji se ohrabruju da posmatraju, sarađuju i/ili prate i usmeravaju svoju onlajn aktivnost.

OM AN svesno ne prikuplja nikakve lične identifikacione podatke dece mlađe od 13 godina. Ukoliko verujete da je Vaše dete dostavilo takve informacije na našoj web stranici, molimo Vas da nas odmah kontaktirate i daćemo sve od sebe da te informacije odmah uklonimo iz naše evidencije.