Ovde možete pronaći najčešće probleme sa kojima se korisnici suočavaju. Ako ne možete da pronađete odgovor, kontaktirajte našu podršku preko obrasca na dnu stranice.

Promeni lozinku

Klikom na dugme ispod, bićete preusmereni na stranicu prikazanu na slici desno. Morate da popunite formular da biste promenili lozinku. Sva polja su obavezna. Ako ste zaboravili trenutnu lozinku, zatražite novu iz odeljka IZGUBLJENA ILI ZABORAVLJENA LOZINKA u nastavku.

Promeni lozinku

IZGUBLJENA ILI ZABORAVLJENA LOZINKA

Kliknite na dugme ispod i bićete preusmereni na stranicu prikazanu na slici sa leve strane. Unesite svoje korisničko ime ili e-mail i kliknite na „RESETUJ LOZINKU“. Vaša nova lozinka će biti poslata na e-poštu vašeg naloga. Ako ste zaboravili svoje korisničko ime ili imejl, kontaktirajte našeg administratora za podršku. Kontakti se nalaze na dnu ove stranice.

Resetuj lozinku

Trajno izbrišite nalog

Prvo se morate prijaviti. Idite na MOJ NALOG u desnom gornjem uglu stranice. Zatim kliknite na dugme „IZBRIŠI NALOG“. Bićete preusmereni na stranicu prikazanu na slici desno. U obrazac unesite „TRAJNO IZBRIŠI“ da biste potvrdili brisanje naloga.
Ako ste zaboravili lozinku, možete je resetovati i zatim izbrisati svoj nalog. Takođe možete poslati e-poštu našem administratoru podrške sa zahtevom za brisanje naloga. U ovom slučaju morate poslati e-poštu sa e-pošte vašeg naloga korisnika.

Izbriši nalog

Ako ne možete da pronađete rešenje za svoje pitanje. Slobodno popunite formular ispod. Kontaktiraćemo vas u kratkom roku.